Nehéz a számvitel? Unalmas a tananyag? A hatalmas információrengetegben elvész a lényeg? Érthetetlen szavakat ismételgetnek a könyvelők? Szeretne kiigazodni a vállalati gazdálkodás útvesztőiben?

Ismerkedjen meg egy új számvitel könyvvel, amely bizonyítja, hogy a számvitel logikus, könnyű elsajátítani a legfontosabb összefüggéseit, és ha szilárd alapokat építettünk, már a bonyolultabb könyvelési tételek is érthetőek.

 

A Számviteli képeskönyv vidám, könnyed olvasmány, amely tájékoztatást nyújt a mérleg és eredménykimutatás legfontosabb tételeiről és az alapvető gazdasági folyamatok könyveléséről. A számvitel logikájának elsajátítása után nem bonyolult feladat a könyvelés. Nem kell órákat ülni a számvitel feladatok fölött, ha egyértelmű, hogy melyik számla tartozik és melyik követel. Egy barátságos számvitel könyv segítségével könnyebb lesz felkészülni a vizsgára is.

A könyv színek és ábrák alkalmazásával könnyíti meg a tanulást. Nemcsak a könyvelő szakmát tanuló diákok számára hasznos, értékes segédlet vállalkozók, vállalati vezetők és a gazdaság iránt érdeklődők számára is

Megrendelés

Mintaoldalak